Over ons

Het Rotterdams Volkstheater trekt al sinds 1996 met eigen tenten en artiesten door de Rotterdamse wijken. Deze jarenlange tournee is geen doel maar een middel. 

Lees meer

Onze projecten

In de eerste helft van dit seizoen van het Rotterdams Volkstheater hebben er al heel veel mooie en verbazingwekkende zaken plaatsgevonden op de Rotterdamse pleintjes, en we kijken vol ongeduld uit naar de tweede helft.

Rotterdams Volkstheater

Marconistraat 52, 3029 AK Rotterdam
Postbus 2065, 3000 CB Rotterdam
010-4768922 / 06-22393605
info@volkstheater.nl

NIEUWS

Muziek op de Rotte

Drie dagen lang muzikaal spektakel op de Rotte ter hoogte van het Noordplein. Muziek op de Rotte gaat zijn elfde editie in en heeft er zin in. Muziek op de Rotte is een verrassend podium met een subtiele mix van lokale helden en stedelijke grootheden en af en toe klanken van buiten de stadsgrenzen. 

Op vrijdag ligt de nadruk op klassiek en wereldmuziek. Naar alle waarschijnlijkheid komt Carel Kraayenhof met zijn ensemble de avond afsluiten met een rondreis door 30 jaar pionieren in de tango muziek. De zaterdag is voor de jazz, wereldmuziek en stijlen die zich niet laten vangen in een hokje. De Kift, Dokter Meraki, De Koninklijke Rotterdamse Postharmonie, Banda Fulo... een kleine greep uit de groepen die we hopen te zien op de Rotte. Zondag is er Danssalon op de Rotte, tango, salsa, bachata, Bezouk... je kan het allemaal verwachten. Willen de pasjes nog niet echt lukken? Dan kunt u ter plekke bijscholing krijgen. Liever alleen maar kijken en luisteren? Dat kan ook natuurlijk. Er is volop live muziek. Het is ten slotte “Muziek op de Rotte”.

 


Rotterdams Volkstheater op Facebook

Binnenkort: