Eerder dit seizoen


zat 19 mei Wereld Wijde Wijk, Park 1943

Wereld Wijde Wijk, dat is een middag vol muziek, straattheater, dans en andere belangrijke zaken op wisselende pleintjes en parkjes in Delfshaven. Wereld Wijde Wijk zoomt in op de verschillende buurten. Gedurende...

Lees meer...do 7 juni Jazz van Arthur Flinck, Dokhavenpark

Bij de Maastunnel voor fietsers: Jazz van Arthur Flinck, ontregelend straattheater en andere zaken. Alles in het kader van Charlois Speciaal Muziek. 10 dagen muziekprogrammering in Charlois, Rotterdam.
zo 8 juli Swan Market, Zuiderpark, Charlois

Swan Market (Pop Up Markt Metropolis), u weet het inmiddels: gezelligheid, snuffelen op de markt, lekker hapje even zitten, een mooie slenterdag in het Zuiderpark, Charlois, Rotterdam Zuid.

 zo 29 juli Swan Market, Parklaan, Rotterdam Centrum

Swan Market in het centrum van Rotterdam. Als u in de buurt bent moet u echt eens een kijkje komen nemen want de sfeer is uniek, er is heel veel te zien en te koop in de vele kramen. Kom elkaar tegen op Swanmarket.


zo 16 sep Hefpark Muziekpark

Zondag 16 september verandert het Hefpark in een muziekpark, het Hefpark Muziekpark, toegang gratis! Het Hefpark ligt aan de voet van de Hef op Zuid. Langs de Rosestraat nabij het Stieltjesplein verrijst op zaterdag...

Lees meer... 

 

 

Rotterdams Volkstheater op Facebook

Rotterdams Volkstheater

Marconistraat 52
3029 AK Rotterdam
Postbus 2065
3000 CB Rotterdam
010-4768922
06-22393605
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.