Feestival, een driedaags cultureel evenement

Feestival is een driedaags cultureel evenement voor jong en oud en wordt georganiseerd door het Rotterdams Volkstheater en Kinderparadijs Meidoorn. Meer dan 20 organisaties uit Noord doen mee. Zij zetten zich in om de (culturele) ontwikkeling van kinderen én van de wijk te vergroten. Kom naar Feestival op het Noordplein, Rotterdam Oude Noorden, van vrijdag 11 t/m zondag 13 oktober 2019.

 

Feestival start vrijdags met overdag een Scholendag. In de avond is er in de familie-biocoop-tent op het Noordplein een fantastische film te zien, verzorgd door CineNoord. De entree is 50 cent.

 

Zaterdags is de familiedag met (theater)voorstellingen en workshops op het gebied van natuur, dans, techniek, taal, kunst, opvoeding, muziek, geondheid, bouwen, acrobatiek, sport en spel. Feestival sluit aan bij de thema’s van de Kinderboekenweek en De Week van de Opvoeding: "Reis mee" en "Hand in hand". Feestival is dit weekend dan ook omgetoverd tot "Het Grootste Reisbureau van Noord".

 

Zondags is er een buurtbrunch, Noorderstage toont de schatten van Noord en bij de Feestival Danssalon wordt gedanst dat de vonken er af vliegen... een niet te missen weekend! Feestival wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam, Havensteder, Elise Mathilde, Volkskracht, VSB fonds, Wijkraad Noord, G.Ph. Verhagenstichting, de Cultuurscout en vele anderen.

Jij bent uitgenodigd voor Feestival!

 

 

 DOWNLOAD de FLYER

 

 MEER INFO

 facebook.com/KinderparadijsMeidoorn

 facebook.com/Rotterdamsvolkstheater

 

 


 

 

 

Rotterdams Volkstheater op Facebook

Rotterdams Volkstheater

Marconistraat 52
3029 AK Rotterdam
Postbus 2065
3000 CB Rotterdam
010-4768922
06-22393605
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.