Gi-Jo

Gi-Jo, veelzijdig, acrobatisch duo. Hun ruime ervaring, professionele houding en creatieve geest maakt dat zij een graag geziene gast zijn bij de evenementen van het Rotterdams Volkstheater. Zij hebben meerdere, zeer uiteenlopende acts en animaties.

Zo is er de hilarische acrobatiekvoorstelling van Gina en Jonny, de prachtige lichaamsacrobatiek in de voorstelling van Silla Sensuel en de Vuurshow waar, in oosterse sferen een combinatie wordt gemaakt met Tai Chi, twirling, oogstrelend acrobatiek en vuur. Denk je alles gehad te hebben komt daar Olim Nicolai aan met zijn dansende chimpansees Boris en Tasja. Een onnavolgbaar humoristische act waarin Boris en Tasja maar bijzonder moeilijk in de hand blijken te houden. De Yeti is een steltenanimatie waarin de een reusachtige harige aap onder begeleiding van een Neanderthaler vrouwtje vol verbazing over het festivalterrein banjeren. 

Acrobatenduo Gi-Jo komt soms ook met drie personen en vormen  dan het Back-up theater. Met Back-up spelen ze de voorstelling Comfortable. Een hilarische acrobatische voorstelling van drie koks die hun nieuwe gerecht presenteren. Dynamische acrobatiek, spectaculaire stunts en slapstickachtige scenes wisselen elkaar in hoog tempo af. De voorstellingen zijn voor alle leeftijden. Gi-Jo en Back-up geven ook workshops en trainingen.


Rotterdams Volkstheater op Facebook

Binnenkort: