Werelds Delfshaven 2021 (geannuleerd)

Op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 juni 2021 stond de nieuwe editie gepland van het driedaagse festival Werelds Delfshaven. Na de gedwongen pauze in 2020 werkten we met frisse energie aan de nieuwe editie. Geen oude plannen doorschuiven, maar een frisse start, dat was de bedoeling. Een nieuw jaar met een nieuwe locatie en veel ruimte voor aanstormende wereldsterren. Een buitelend programma vol muziek, spoken word, circustheater, workshops en alles daar tussenin. Een programma waar traditie én de mengvormen van de hedendaagse grootstedelijke cultuur op uitbundige wijze worden gevierd. Ditmaal op wisselende binnen en buitenlocaties rond de Pieter de Hooghweg…

Maar helaas, de lockdown duurt net iets te lang voor een project als Wereld Delfshaven. Ook wanneer het in mei opeens mogelijk blijkt te zijn om vergunningen aan te vragen dan zal het te kort dag zijn om Werelds Delfshaven uit te kunnen voeren op de manier die het verdient. Daarom hebben we besloten om Werelds Delfshaven wederom een jaar door te schuiven. Maar wat in het vat zit verzuurt niet. Plannen worden weer aangepast en kunnen rijpen. Des te mooier zal het zijn om het volgend jaar in volle glorie uit te kunnen voeren. Wij kijken ernaar uit!


Wintereditie Werelds Delfhaven

Om toch een beetje in de sfeer te komen dit jaar wordt er gewerkt aan een driedaagse wintereditie van Werelds Delfshaven.  10, 11 en 12 december is de planning. Locatie is Podium Grounds aan de Pieter de Hooghweg. Hierover later meer.

Werelds Delfshaven

vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 juni 2021 (geannuleerd)