Ammersooiseplein

Ammersooiseplein

wo 13 april (13.00-15.00)

Badaboom Brass Band

Badaboom Brass Band is opgericht door twee Rotterdamse muzikanten, Polle van Gijzel & Dick Ronteltap. De twee zijn onder andere bekend van bands L’Chaim & Convoi Exceptional. De Badaboom Brass Band is het levende bewijs dat er ook mooie dingen zijn ontstaan tijdens de Corona pandemie. Deze band kan immers zonder snoeren en grote podia al spelend rondlopen. Het feest is er niet minder om. Badaboom Brass Band brengt een mix van New Orleans brass muziek vermengd met eigen Rotterdamse invloeden. Wij kijken er naar uit.

Menno Roymans – vocals en trombone
Dick Ronteltap – Saxen
Polle van Gijzel – Marching drums en percussie
Henk Koekoek – Sousafoon

Duo Diesel

Op zoek naar de absurditeit van het circus, dat is wat Duo Diesel al jaren is.

Op volstrekt eigen wijze vermengen ze in hoog tempo disciplines als dans, muziek, jongleren, acrobatiek, poppentheater en meer. Bij de Noordse Feesten komt Duo Diesel met de voorstelling Fijnstof. Gewapend met boormachines, scheerschuim en 5 grote ballen struikelen Tonny en Marco geregeld over de rode draad van de voorstelling…

Duo Diesel wordt gevormd door Acrobaat Tonny Mulder en jongleur Marco Bonisimo.

Circus Klomp

Circus klomp biedt vrolijk spektakel van het platteland. In de programma’s van Circus Klomp ontaardt het dagelijks leven voortdurend in een kolderiek schouwspel van gewaagde acrobatiek en fysiek theater. De keukentafel is hun podium; boerenkracht en ragfijne finesse de drijfveer om huiselijke hobbels het hoofd te bieden.

scroll to top