Baljuwplein

Baljuwplein

za 9 april (15.00-17.00)

Pierre et les Optimistes

Pierre et les Optimistes brengen op originele wijze mooie liedjes, swingende tunes en zomerse grooves. Zelfs op een koude winterdag laten ze de zon schijnen!! Hun volstrekt eigen geluid combineert invloeden van traditionele jazz, Jazz Manouche, Franse chansons, Flamenco en Carribische muziek en alles wat hen nog meer ter ore komt. Of ze nu eigen werk spelen of all-time classics, alles wordt gebracht met aanstekelijke passie en spelvreugde.
Pierre Laernoes – guitar & vocals!
Myrthe van de Weetering – violin & vocals & double bass!
Vincent Arp – double bass & tres!

Duo Dodo

Goochelaar: je zal het maar zijn. Het overkwam Chris Bordet en Woedy Woet. Tegen de klippen op vechten deze twee merkwaardige vogels voor hun bestaansrecht. Verwacht een mix van onnavolgbaar goochelwerk, onvervalst illusionisme en druipende zeepbellenkitsch. Duo Dodo brengt goocheltheater op leven en dood.

Ruud van Hooft

Info volgt.

Wim Noordegraafs Poppentheater

Een begrip in Rotterdam. Het poppentheater van Wim Noordegraaf gaat al een tijdje mee een dat is maar goed ook. Poppentheater geschikt voor publiek van 5 tot 105 jaar. Geen voorstelling is hetzelfde maar hoofdrolspeelster Deborah en de heks duiken geregeld op. De Noordse Feesten zouden niet compleet zijn zonder een voorstelling van Wim Noordegraafs poppentheater!

scroll to top