Eudokiaplein

Eudokiaplein

18 december (12.30-14.00)

Convoi Exceptional

Deze jongens weten hoe ze een kolkende mensenmassa moeten creëren. Zwetende dampende energieke improvisatie-klanken en pompende live beats. Vurig en soms juist even een klein moment van bezinning. Rock en Roll in har(d)t en nieren. De mannen hebben sinds 2006 op vele podia gespeeld: Oerol, Lowlands, de Parade, Zwarte Cross, Pinkpop, Wildeburg, Surfana, Into The Woods enzovoort. Bij de Noordse Feesten in Corona tijd wordt het de kunst van het kleine feest zonder in te boeten aan intensiteit. Doet u mee?

Dick Ronteltap – Sax
Ruben Bolsius – Djembe
Jesse den Dulk – Bass
Job den Dulk – Drums

link naar website

Cha Cha Trio

Het Chacha trio brengt op soepele wijze de zomerse klanken op winterse dagene. Onder aanvoering van de charismatische frontvrouw en zangeres Ysa Bermejo brengt het trio een kleurrijke muzikale cocktail vol plezier en positiviteit. Mexicaanse walsen, Cubaanse Bolero’s, Colombiaanse cumbia’s en Brazilliaanse bossa’s…het buitelde over elkaar heen. Eerder traden zij op bij de Pop-Up Zomerparade en wij zijn blij dat ze er bij de Noordse Feesten weer bij kunnen zijn!

Michalis Michalidis – gitaar
Javi Herreri – percussie
Ysa Bermejo – zang en percussie

Company with Balls

Met “Join the Parade” van Compagnie with Balls danst een sierlijk danseresje op een 2 meter hoge bal met een enorme pop. De verhoudingen zijn zoek bij deze straatparade en dat maakt het des te aanstekelijker. Waar Compagnie with Balls door de straten danst is het feest begonnen. Doet u mee?

scroll to top