Johan idaplein

Johan Idaplein

15 december (15.00-16.30)

Badaboom Brass Band

Badaboom Brass Band is opgericht door twee Rotterdamse muzikanten, Polle van Gijzel & Dick Ronteltap. De twee zijn onder andere bekend van bands L’Chaim & Convoi Exceptional. De Badaboom Brass Band is het levende bewijs dat er ook mooie dingen zijn ontstaan tijdens de Corona pandemie. Deze band kan immers zonder snoeren en grote podia al spelend rondlopen. Het feest is er niet minder om. Badaboom Brass Band brengt een mix van New Orleans brass muziek vermengd met eigen Rotterdamse invloeden. Wij kijken er naar uit.

Menno Roymans – vocals en trombone
Dick Ronteltap – Saxen
Polle van Gijzel – Marching drums en percussie
Henk Koekoek – Sousafoon

Tukkers Connexion

Voorstellingen van theatergezelschap de Tukkers Connexion is altijd een evenement op zich. Bij de Noordse Feesten komen ze met de voorstelling The Soap Stunters. Een retro stuntteam met een ongeëvenaarde stuntshow, geïnspireerd op cartoons uit vroegere tijden.

No guts, no glory, no legend, no story. Dat is hèt credo van de ‘Soap Stunters’. Dit zijn de vedettes van weleer maar ook de helden van het heden. Vandaag! Nu de wereld er heel anders uitziet mét Covid-19.
De stuntmannen hebben zich op en top voorbereid om een ultieme oplossing aan het publiek te tonen. Een stunt die nog nooit live is vertoond, Maar ook nooit eerder onder deze omstandigheden live vertoond kòn worden. Een heroïsche actie waarmee ze alom verbazing zullen wekken, een heldenstatus zullen verkrijgen en geschiedenis zullen schrijven. Wat denkt het publiek? Is het weer een sprong over vele brandende tankwagens of wordt het een lancering in de ruimte als een menselijke kanonskogel? De volgende garantie kunnen we u nu al geven. Dit moet iedereen gezien hebben! De stunt betreft een fikse wasbeurt van 1 stunter in de ‘Hot Rod Washingmachine’. Aangezien het om een kookwas gaat van 95 graden, kan er enige krimp ontstaan 😉

scroll to top