Schepenstraat

Schepenstraat

6 januari (16.00-18.00)

Lilian Vieira Grupo

De samba, funk en choros van Rio de Janeiro, Forró uit het noordoosten en samba de roda uit Bahia. Lilian Vieira en haar band nemen je mee naar hun Brazilië; voor de een geboorteland, voor de ander het land waar ze verliefd op zijn geworden. Een meeslepend programma vol muziek uit de hoogtijdagen van Elis Regina, Chico Buarque, Luiz Gonzaga, Noel Rosa en Jackson do pandeiro! Het authentieke stemgeluid en charme van Lilian en de meesterlijke band brengen een sfeervolle traditie tot leven waarin vreugde en melancholie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.
Line Up (o.v.):
Lilian Vieira – Vocals
Wiboud Burkens – Toetsen
Marijn van der Linden – Cavaquinho & gitaar
Breno Viricimo – bas en gitaar
Vincent Spitters – Drums en percussie

Lisa Chudalla & Sanne Deinum

Speciaal voor De Noordse Feesten slaan Lisa Chudalla en Sanne Deinum de handen ineen. Beide studeerden af op de circusschool van Codarts en timmerden flink aan de weg. Lisa is Nederlands enige degenslikker (en da’s echt waar!). Ze combineert haar liefde voor de glitter en glamour van het cabaret aan haar passie voor zwaarden, spijkers. Zij is op zoek naar haar eigen grenzen en dat van haar publiek…
Sanne studeerde af op aerial hoop en hula hoop. Met haar dansachtergrond beweegt ze gracieus door de lucht en op de grond. Met haar indrukwekkende performances weert ze haar publiek mee te nemen in een hypnotiserende bewegingstaal.
Een optreden van Lisa en Sanne staat garant voor een betoverende hula hoop show gecombineerd met levensgevaarlijk cabaret…IJzingwekkend goed!