Tak van Poortvlietstraat

Tak van Poortvlietstraat

zo 17 april (15.00-17.00)

Gelukzoekers

Gelukzoekers! Neo hippies zijn het….volkszangers van de nieuwe generatie. Meezingers brengen ze en festival klappers met een hart. Ze spelen maatschappijkritische pop-reggae deuntjes met een vrolijke noot. Ze komen niet om de show te stelen, …maar om te geven. Een typisch Rotterdams collectief dat in 2015 is gestart. In de winter van 2020 is het eerste album van Gelukzoekers, “De reis” uitgekomen op vinyl en alle grote streaming-kanalen. Het zijn Gelukzoekers,. en ze komen eraan!

Rum for Breakfast

Rum for Breakfast is de verslavende mengelmoes van avontuur, vriendschap en een merkwaardig Panamees surfritueel…! Een project waarmee Machiel Scholten alle kanten van zijn kleurrijke karakter laat zien. Soms zijn dat popliedjes die klinken als een koele bries op een warme dag, andere keren is het melancholische indierock die schuurt en knettert. Toch klinkt het altijd zoals de schrijver van de liedjes zelf: ontspannen, spontaan en intiem. Met drummer Joeri Wulffraat als muzikale steun en toeverlaat, werkt Machiel in zijn Rotterdamse DIY-studio aan een debuutalbum. Dit jaar brengt de band de eerste singles van dit debuutalbum uit. Zeer geschikt voor liefhebbers van TomMisch en The National.

Duo Diesel

Op zoek naar de absurditeit van het circus, dat is wat Duo Diesel al jaren is.

Op volstrekt eigen wijze vermengen ze in hoog tempo disciplines als dans, muziek, jongleren, acrobatiek, poppentheater en meer. Bij de Noordse Feesten komt Duo Diesel met de voorstelling Fijnstof. Gewapend met boormachines, scheerschuim en 5 grote ballen struikelen Tonny en Marco geregeld over de rode draad van de voorstelling…

Duo Diesel wordt gevormd door Acrobaat Tonny Mulder en jongleur Marco Bonisimo.

scroll to top