all my blocks

gallery block

De Pop-up Lenteparade

In mei, juni en juli 2021

De Pop-up Lenteparade

In mei, juni en juli 2021

De Pop-up Lenteparade

Een tot mobiel podium omgebouwde aanhangwagen tourt 4 weken achter elkaar langs drie dezelfde Rotterdamse pleinen, Vorig jaar nog onder de naam van “Pop-Up Zomerparade”. Het bleek een gouden festival formule in tijden van restricties.

De Pop-up Lenteparade brengt op speelse wijze fantastische programma’s naar de verschillende wijken. Twee series van vier zaterdagen staan gepland voor mei, juni en juli. Lees meer

De Pop-up Lenteparade

In mei, juni en juli 2021

Rotterdams Volkstheater

Een middel om mensen actief te betrekken bij hun wijk, om bestuurders in contact te brengen met bewoners, om cultuur te brengen in de wijken en bovenal een middel om elkaar te ontmoeten.
Jaarlijks is het Rotterdams Volkstheater betrokken bij meer dan 50 Rotterdamse wijkinitiatieven.

Diversiteit

In de loop der tijd is het Rotterdams Volkstheater mede producent van festivals als het Nelson Mandela Festival, Bezielende Zaterdagen, Wijkmarkt Lombardijen, Prikkels, het Midzomerfeest in Vreewijk, Zomermuziek op de Rotte, het Zuidwijkspektakel, Werelds Delfshaven, en het Noord Bruist Festival…

Balcony Players

Op Noord Bruist 6 april 2021

Koepeltenten

02 koepeltenten

Koepelvormige, zeshoekige tenten van ± 5,5 meter doorsnede.

Bijzonder kleurrijke tenten die door hun koepelvormige dak heel ruim aanvoelen. Ze worden veel gebruikt als bartent, mini-theater of workshoptent. De koepeltenten hebben een onmiskenbaar eigen karakter en toveren iedere festivallocatie om tot een warme en uitnodigende plek waar men al tijdens het opbouwen vol verwachting komt vragen wanneer de voorstelling begint.

De koepeltenten zijn onderling koppelbaar, zowel in lijn als in cluster. Het Rotterdams Volkstheater beschikt over 6 koepeltenten.

02 koepeltenten
02 koepeltenten

Circustent

01. CIRCUSTENT

Een uiterst sfeervolle circus/theatertent van 14 bij 20 mtr, compleet met een tribune, speelvloer en theaterlicht. Het is een traditionele rood/wit gestreepte tweemaster die volgens de verhalen ooit werd gebruikt bij het circus van Toni Boltini.

Inmiddels heeft de tent natuurlijk al wel weer nieuwe zeilen. De tent is goed te verduisteren, heeft een prachtig “werelddoek” als podiumdoek en coulissen. Volledig ingericht beschikt de Tent over een eigen theaterlichtinstallatie, een bescheiden geluidsinstallatie en een beperkt aantal podiumdelen. Natuurlijk kan de tent ook zonder theaterinrichting worden gebruikt. In dat geval wordt de inrichting in overleg aangepast voor wijkdiners, feestavonden of bijvoorbeeld wijkcongressen.
De circustent is een spantent. Dat betekent dat om de tent te kunnen opbouwen het nodig is om haringen of grondankers in de grond te slaan. In geval van bestrating lichten we tegels, die we later weer netjes terugleggen. Het moet natuurlijk wel kunnen qua leidingen die onder de grond lopen.

Hoofdkop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris dignissim risus suscipit dictum pellentesque. Phasellus condimentum molestie interdum. In finibus ornare diam sed convallis. Etiam maximus eros sit amet orci bibendum, eget egestas ex egestas. Morbi urna nisl, pulvinar sed orci eget, bibendum convallis tellus. Nam interdum imperdiet mi sed scelerisque. 

Balcony Players

Op Noord Bruist 6 april 2021

headerheader
1 edit this reusable2
3
headerheader
1 edit this reusable2
3

5

12
34
12
33