Winter TEMP

Winter TEMP

Het Werelds Delfshaven Festival is in december terug met een compacte wintereditie in Grounds, en dat mag een klein wonder heten in deze tijd. Verwacht een mooi, beknopt programma met uiteenlopende muziek, poëzie, dans en circustheater van amateurs, jong talent en (semi-)professionals uit ons eigen cultuurrijke Delfshaven & omstreken.

Poëtisch muzikaal wereldprogramma
Podium Grounds
Zaterdag 11 december
Deuren open: 11:30
Aanvang: 12:00

1ste Show, van 12:00 t/m 13:05 uur
2de Show, van 13:45 t/m 14:50 uur!
3de Show, van 15:30 t/m 16:30 uur!

Door de recente beperkingen i.v.m. het Coronavirus is er gekozen voor een programma dat is opgedeeld in drie shows. Per show is er ruimte voor 40 bezoekers. Zo worden er op één dag 120 cultuurboosters uitgedeeld aan wereldcultuurliefhebbers.
Reserveer je gratis kaartje vanaf maandag 6 december (via www.grounds.nu) met vermelding van de show die je niet wilt missen!

1ste Show, van 12:00 t/m 13:05 uur

Javaanse dans van Jawa Mix (dansgroep); Urban dans van Moves! Rotterdam (dansgroep), prachtige Griekse muziek van het Vanessa Kourtesi Trio, verfrissend circustheater van Moritz & Jona (jongleurs) en energieke hiphop door de Kidzzfamily (Afrodance).

2de Show, van 13:45 t/m 14:50 uur

Meeslepende Argentijse muziek van Alvaro J. Rovira Ruiz (gitaar), Claudia Morato (harp) en Mirre Valkenburg (zang), circustheater van Moritz & Jona (jongleurs), poëzie van Ricardo Cuadris Mercado en Mustafa Torun en spoken word van Kaïn Slim!!

3de Show, van 15:30 t/m 16:30 uur

De fantastische muziek van het Wiener Choro Ensemble, dans door Floresdasilhas (Kaapverdiaanse mazurka) en een bruisende mix van jongleren, Braziliaanse percussie én breakdance met Juggling Percussion Break!

De Werelds Delfshaven Winteredie is een samenwerking van het Rotterdams Volkstheater, Podium Grounds, Escola Portátil de Música Holanda en Stichting Zona Franca!

Terugblik op eerdere buiten edities:

de gallery hiernaast is (advanced css): noshow . deze paragraph ook noshow.