Werelds Delfshaven

Op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 juni 2021 stond de nieuwe editie gepland van het driedaagse festival Werelds Delfshaven. Na de gedwongen pauze in 2020 werkten we met frisse energie aan de nieuwe editie. Geen oude plannen doorschuiven, maar een frisse start, dat was de bedoeling. Een nieuw jaar met een nieuwe locatie en veel ruimte voor aanstormende wereldsterren. Een buitelend programma vol muziek, spoken word, circustheater, workshops en alles daar tussenin. Een programma waar traditie én de mengvormen van de hedendaagse grootstedelijke cultuur op uitbundige wijze worden gevierd. Ditmaal op wisselende binnen- en buitenlocaties rond de Pieter de Hoochweg…

vrijdag 11 juni 2021
zaterdag 12 juni 2021
zondag 13 juni 2021

Helaas, de lockdown duurtde net even te lang voor een project als Werelds Delfshaven. Ook wanneer het in mei opeens mogelijk zou zijn geweest om de vergunning aan te vragen, dan zou er te weinig tijd zijn om Werelds Delfshaven uit te kunnen voeren op de manier die het verdient. Daarom hebben we besloten het festival nog een jaar door te schuiven. Want wat in het vat zit verzuurt niet. Plannen worden weer aangepast en kunnen rijpen. Des te mooier zal het zijn om het festival in 2022 in volle glorie uit te kunnen voeren. Wij kijken ernaar uit!

Wintereditie Werelds Delfhaven

Om toch een beetje in de sfeer te komen dit jaar wordt er gewerkt aan een driedaagse wintereditie van Werelds Delfshaven.  10, 11 en 12 december is de planning. Locatie is Podium Grounds aan de Pieter de Hooghweg. Hierover later meer.

Terugblik op eerdere edities

de gallery hiernaast is (advanced css): noshow . deze paragraph ook noshow.